abr 26 2008

Apadrina la Campana!

Publicat per


El Campanar d’Esparreguera necessita una nova Campana
. Just sota la cúpula del Campanar hi podem observar les dues campanes civils que toquen els quarts i les hores: la Eulària –hores- i la Maria – quarts -. La campana Eulària necessita jubilar-se. Té una esquerda degut als estris mecànics amb els que funcionava antigament i això fa que el seu so sigui esquerdat.

L’objectiu dels Amics del Campanar és ajudar-la a jubilar-se activament: la idea és canviar-la per una altra de nova i l’Eulària es quedi in situ com a peça de museu, exposada en el mateix campanar, la seva casa durant tants anys, i a la vista de tothom. L’Eulària és fins i tot anterior a l’edificació de la mateixa església, ja que data de 1581 i les obres de construcció de l’actual església no s’iniciaren fins el 13 de desembre de 1587.

Per tal que aquest somni és pugui fer realitat necessitem l’ajut de tots. Amb aquest objectiu l’associació d’Amics del Campanar d’Esparreguera inicia la campanya “Apadrina la campana. La sentiràs teva!”, per a reunir fons per la construcció i col·locació d’una nova campana. Les persones, empreses, entitats i institucions que estiguin interessades a fer aportacions per la construcció d’aquesta nova campana, poden fer les seves aportacions a través del següent número de compte de La Caixa: ES23 2100 0057 4102 0062 7194, o també podeu fer els vostres donatius a través de les guardioles de l’aac.

Entre tots ho aconseguirem! Sigues un dels padrins d’aquesta nova il·lusió! La sentiràs teva!

Desactiva els comentaris